Grote evenementafbeelding: ET Explore Me, The Mieters + Stacy!

ET Explore Me, The Mieters + Stacy!

Gepresenteerd door Minor Operation Bookings
do 18 jan 2024
Stage 3
Deuren: 20:00
Start: 20:00
Vorig evenement

Ook in 2024 jaar gaan we natuurlijk weer door met de maandelijkse gratis MOB shows! We trappen het nieuwe jaar af met een vuige pot garage rocknroll!

Niemand minder dan Haarlems eigen ET Explore Me komen met hun gruizige organfuzz Stage 3 plat spelen. Deze band staat altijd garant voor een weergaloze liveshow waarin band en publiek samensmelten tot een bruisende feestbende. The Mieters spelen een heerlijke pot Nederbeat en weten ieder publiek in no time aan het dansen te krijgen! En de nieuwe Haarlemse band Stacy! is nog maar net aan de weg aan het timmeren, maar heeft nu al een reputatie opgebouwd met hun catchy powerpop. Dit wordt dus een hele avond lang swingen!

Dit evenement is tot stand gekomen met behulp van het VSBFondsFonds Cultuurparticipatie, Gemeente Haarlem, Prins Bernhard Cultuurfonds en de Provincie Noord-Holland. Het valt onder de zogeheten Co-Creator Events, waarbij Patronaat de samenwerking met lokale makers aangaat. Zo biedt Patronaat een divers programma dat aansluit op de wensen van de stad en regio.

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →