Grote evenementafbeelding: Mo Gilligan • PHIL

Mo Gilligan • PHIL

Door The Times bekroond als ‘The Funniest Man in Britain’
za 21 sep 2024
Philharmonie
€ 25,00
Deuren: 19:30
Start: 20:30

Let op: Dit evenement stond eerder gepland in Patronaat, maar is wegens de overweldigende vraag naar kaarten verplaatst naar een grotere locatie. Namelijk PHIL in Haarlem! Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

Drievoudig BAFTA winnende- en door The Times Bekroond als ‘The Funniest Man In Britain’, stand up comedian Mo Gilligan komt naar PHIL in Haarlem!

In een korte tijd is Mo Gilligan één van de grootste Britse comedians geworden met meerdere uitverkochte nationale tours en tv-hits zoals ‘The Lateish Show with Mo Gilligan’, ‘That’s My Jam’ op BBC One en jurylid van ‘The Masked Singer’. ’In the Moment’ is de grootste tour van de comedian ooit, waarbij hij zijn fenomenale show meeneemt over de wereld met tour data in de Verenigde Staten, Canada, Dubai, Australië en Nieuw-Zeeland.

LET OP: Deze show vindt niet plaats in Patronaat, maar in PHIL Haarlem. Adres: Lange Begijnestraat 11, Haarlem. Kijk voor alle informatie over de locatie, parkeren, bereikbaarheid en toegankelijkheid op https://www.philhaarlem.nl/.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Mo debuteerde met de volledig uitverkochte ‘Coupla Cans’ tour, inclusief twee weken in London’s West End.
De show haalde het uiteindelijk als onderdeel van Netflix Orignal ‘Momentum’.
Hij is een jurylid in de Britse versie van The Masked Singer.

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →