Grote evenementafbeelding: Mo Ali

Mo Ali

Veelzijdige Sudanese artiest die reggae, ragga, ska, rock steady, hiphop en rap verkent
zo 12 mrt 2023
Stage 3
Deuren: 19:30
Start: 20:30
Vorig evenement

Van reggae muziek ontdekken in je slaapkamer in Sudan tot op het podium staan in Europa als zanger van een Bob Marley tribute band. Het klinkt bijna als een jongensboek, maar het is precies zoals het voor Mo Ali ging.

Op 10-jarige leeftijd hoorde de zanger voor het eerst de muziek van Bob Marley en stond hij in zijn kamer mee te zingen met de muziek. Niet veel later leerde hij zichzelf gitaar, drums, keyboard en basgitaar spelen en ontwikkelde hij zich tot een steeds betere zanger. Er volgde een carrière in thuisland Sudan met de bands Sudan Roots en Mohamed Ali and the Nile Riddim totdat de zanger werd gevraagd om frontman te worden van de Nederlandse Bob Marley tribute band Rootsriders. Buiten die optredens om werkt de muzikant hard aan zijn solocarrière, zo verscheen zijn eerste EP ‘Alhamdo Lilah’ in 2020. In Patronaat kunnen we op zondag 12 maart van de Sudanese zanger genieten.

DJ Roots Dawta verzorgt de muzikale omlijsting waardoor je zeker weet dat de rootical vibes de hele avond gegarandeerd zijn.

Zoca Flavor
Het optreden van Mo Ali maakt onderdeel uit van Zoca Flavor; Patronaat’s meest muzikaal divers en verrassendste programma.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

" width="100%" height="352" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media">

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →