Grote evenementafbeelding: Miss Montreal + R.A.T.

Miss Montreal + R.A.T.

Popzangeres met indrukwekkend oeuvre
za 26 nov 2022
Stage 1
€ 33,00
Deuren: 19:00
Start: 19:30
Tickets te koop vanaf 30 maart 10:00
Vorig evenement

Het is 2008 als Miss Montreal (Sanne Hans) haar eerste single ‘Just A Flirt’ uitbrengt. 8 Albums en minstens zo veel Top-10 noteringen later is de Hardenbergse een gevestigde naam binnen de Nederlandse muziekindustrie. Met hits als ‘Hoe’ (ft. Nielson), Till The Sun Comes Up, A Millon Ways en het duet ‘Scared Of Love’ (ft. Wulf) heeft de zangeres platina en gouden platen op haar naam staan.

Samen met haar band – bestaande uit Michi Schwiemann (gitarist), Thijs Rensink (drummer), Peter Hendriks (toetsen) en Kobus Groen (basgitarist en backing vocalist) – is Miss Montreal een graag geziene gast op festivals als De Zwarte Cross, Concert At Sea en Vrienden Van Amstel Live. Als kers op de taart speelt het vijftal in 2018 Pinkpop plat als headliner. Daarnaast kan het vijftal dankzij hun sterke live performance inmiddels trots zijn op vele uitverkochte club- en theatertours door heel Nederland. Dit jaar richt Miss Montreal zich op het schrijven van Nederlandstalige muziek.

Tijdschema (onder voorbehoud)
19:00 • Deuren open
19:30 – 20:00 • R.A.T.
20:30 – 22:00 • Miss Montreal
23:00 • Sluitingstijd


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: R.A.T.

Support

R.A.T.

Uit het oosten van het land komt R.A.T. met hun op klassieke rock-geïnspireerde muziek. De band belooft zweetplekken, rauwe kelen en danstalent van jezelf dat je nog niet ontdekt had. Dat wordt nog even flink rocken dus voor Miss Montreal het podium overneemt.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Miss Montreal is één van de 'Beste Zangers' geweest!
Haar carrière omvat inmiddels 15 jaar van hits maken, songwriting, en in de prijzen vallen!
Ze heeft haar eigen festival: 'Bierpop'!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →