Misery Index + Schizophrenia

Grindcore- en deathmetal van de bovenste plank
vr 17 Mei 2024
Stage 2
€ 23,50
Deuren: 19:30
Start: 20:00

Grindcore- en deathmetal liefhebbers, pak jullie agenda’s erbij! Misery Index neemt samen met Schizophrenia het podium van Patronaat over op vrijdag 17 mei 2024. Misery Index heeft met 6 studioalbums en meer dan 1000 shows in 40 verschillende bewezen een onstuitbare kracht in de scene te zijn. Na Europese tours met onder andere Wormrot, Nails, Napalm Death, Eyehategod, komt de band nu voor hun eigen headline show naar Haarlem!

Schizophrenia uit Antwerpen komt met ze mee als support. Sinds hun debuut-EP “Voices” in 2020 maken ze indruk met een mix van death metal en aanstekelijke mid-tempo grooves. Vers van hun debuutalbum, “Recollections Of The Insane,” belooft Schizophrenia een set met een dynamische interpretatie van extreme metal invloeden.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →