Mind Your Step

Haarlemse alternatieve rockband met hardhitting maar melancholische sound
zo 26 feb 2023
Stage 3
€ 8,50
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

Mind Your Step is ontstaan vanuit het singer-songwriter duo ‘noproblem’, bestaande uit Tim en Rosalie. Al vlak voor de eerste coronagolf speelde bij hen het idee om iets anders te doen, namelijk een progessieve rockband te starten. Nu is het tijd om hun muziek de wereld in te brengen en dat doen ze in de vorm van debuut EP ‘Step Out Of Your Mind’.

De band weet hierop keiharde riffs te combineren met ambient sound en progressieve arrangementen. Dat betekent live een setlist vol twists en turns, dromerige passage en epische climaxen. Haarlem is eerst aan de beurt, daarna wil de band de rest van de wereld veroveren.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Park + Ride

Support

Park + Ride

Park + Ride is een machine ontstaan op een zesde verdieping in Amsterdam. Met hun atmosferische blend van post-punk, post-rock en hardcore nemen ze je mee in hun wereld, waar chaos en orde in harmonie samen leven. Liefhebbers van Deftones, Show me the Body, IDLES en Viagra Boys zullen hun geluk niet op kunnen...

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

" width="100%" height="352" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media">

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →