Mimi Barks + Lionstorm

Rauwe doom trap-metal uit Berlijn, via London naar Nederland
vr 17 mrt 2023
Stage 3
€ 15,50
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

De glitchy muziek van Mimi Barks is alsof trap metal schreeuwend uit een digitale baarmoeder komt. Het is de bittere pil die de voormalige Berlijner, inmiddels woonachtig in Londen, van plan is te verspreiden op een manier die punk en luider dan de hel is. Mimi Barks is een kunstenaar van het nu: digitale tanden blootleggen met een levendigheid die alleen uit deze turbulente tijden kan komen.

Stel je een hiphop-achtig woordvuur voor, maar ook elektronische beats en snijdende gitaren, vervormde baslijnen en algemene gekheid. Haar eerste EP ‘Enter The Void’ bracht een vrouwelijke twist in de heavy trap scene en bracht haar een deal met Century Media Records en een Kerrang! Disruptor Award. Dit voorjaar brengt Mimi haar nieuwe mixtape ‘ DEADGIRL’ uit en komt ze met een liveshow vol trapbeats en raspende pissige zang naar Patronaat.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: LIONSTORM

Support

LIONSTORM

LIONSTORM is een tweekoppige rapforma8e bestaande uit Vuige Muis en Skerrie Sterrie. Het koppel miste queer rolmodellen binnen de Nederlandstalige hiphop scene, en vanuit een gedeelde liefde voor dit genre is de droom geboren een rapduo te vormen. De eerste single ‘No H8ro’ kwam met bijbehorende videoclip begin juli 2019 uit middels een release feestje in de Melkweg Expo waar tevens een foto-exposite van ze hing. ‘No H8ro’ haalde direct de New Music Friday Spo8fy playlist en werd het queer anthem van 2019 genoemd door i-D.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Mimi Barks komt eigenlijk uit Berlijn, maar is naar Londen verhuisd om haar muziek een nieuwe impuls te geven.
ze enkele jaren in diverse technoclubs heeft gewerkt in Berlijn?
DEADGIRL is haar meest recente album, uitgekomen op 16 december!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →