MICH + Karel

Deprimerende liedjes met vrolijke gitaarmelodieën
do 1 jun 2023
Stage 2
€ 17,00
Deuren: 20:00
Start: 20:30
Vorig evenement

De Amsterdamse indieband MICH staat garant voor een mix van new wave en melancholische postpunk om heerlijk bij weg te kwijnen. Al klinkt het nieuwe, derde album ‘Nuts’ verrassend aangenaam en poppy. Godzijdank gaan de teksten als vanouds over de gigantische hoeveelheid leegte in onze levens, die ons langzaam tegen de plinten van het bestaan lijkt te verpletteren.

MICH bestaat uit Piet Parra, Sofie Winterson, Bastiaan Bosma, Rimer London en Mick Johan. Een supergroep die niets liever wilt dan low-profile opereren. Samen maken ze deprimerende liedjes met vrolijke gitaarmelodieën, zoals de eerste twee platen ‘Nuts’ en ‘No’. Albums die klinken als een prachtige zomer waar alles sterft. Wat ons betreft een fijne band om je schouders over op te halen (maar ook eentje die je niet kan missen!).

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

 


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Karel

Support

Karel

Karel maakt liedjes over kleine onderwerpen, groter dan het leven. Hij weet synthpop en new wave over te laten gaan tot nostalgische tracks met anthem-kwaliteiten. Waar de opnames je in een intieme gemoedstoestand brengen, transformeert Karel ze op het podium in een explosief soort euforie die ongezien of gehoord wordt.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

De band heeft JOMO (Joy Of Missing Out) als levensmotto
Bandleden Bastiaan Bosma en Piet Parra maakte eerder naam in de beruchte bands Aux Raus en Le Le.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →