Meta and The Cornerstones

Senegalese reggae artiest brengt de sound uit alle wereldhoeken samen
vr 19 Mei 2023
Stage 2
€ 21,50
Deuren: 19:30
Persfoto van Meta, de zanger van Meta and the Cornerstones

Geboren in Senegal, inmiddels woonachtig in New York: Meta Dia’s muzikale carrière begon al toen hij op veertienjarige leeftijd optrad in de straten en podia van Dakar. Nu komt de reggae-virtuoos, die door Nat Geo Music werd uitgeroepen tot ‘The Future Of Reggae Music’, met zijn enige NL-clubshow naar Patronaat!

Al in 2000 oogstte Meta lof met zijn eerste band YALLA SUUREN, welke door het French Cultural Center genomineerd werd als Beste Hip-Hop Groep. Een jaar later en eenmaal verhuisd naar New York richtte Meta zijn visionaire band op: Meta and the Cornerstones.

Meta & The Cornerstones is een echte ‘melting pot’ met sterke roots in diversiteit, kracht en eenheid. De creatieve en culturele verschillen tussen de bandleden, afkomstig uit Afrika, Azië, het Midden-Oosten en de Cariben, blazen nieuw leven in roots reggae. Niet voor niets hebben critici de live performance van Meta & The Cornerstones en ‘soul-pouding spiritual experience‘ genoemd.

In 2022 trad Meta & The Cornerstones onder meer op op Reggaelake, Rastaplas en de Reggaeweide van Zwarte Cross. Dit jaar komen ze voor een eenmalige clubshow naar Patronaat. Jij ook?

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

 

 


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

... Meta Dia's credo 'Peace, Love & Harmony' is?
... Meta and the Cornerstones het eerste optraden in Nederland bij Festival Mundial?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →