Meskerem Mees + A. Johanson

Zodra ze zingt, gebeurt er iets magisch
vr 29 apr 2022
Stage 3
€ 16,50
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

De charmante Meskerem Mees is een upcoming songwriter uit België. Met enkel haar stem, akoestische gitaar en de cello van sister in arms Febe Lazou laat ze elke song openbloeien tot een onweerstaanbare folkpopparel. Met droomdebuut ‘Joe’ gooide ze meteen hoge ogen in binnen- en buitenland, opvolgers ‘Seasons Shift’ en ‘Astronaut’ bevestigden haar status van toptalent.

Een status die haar al op mooie plekken in Europa bracht, met stops in Berlijn, Parijs en – als kers op de taart – het prestigieuze Montreux Jazz Festival aan het meer van Genève. En nu is er ‘Julius’, een debuutalbum om bijzonder trots op te zijn. De melodieën en refreinen van de 13 songs haken zich onvermijdelijk vast in je hoofd, en met trefzekere woorden – nu eens to-the-point, dan weer poëtisch – trekt Meskerem je in het verhaal van elke song. Songs die, als ze een halve eeuw geleden geschreven waren, net zo goed uit de pen van pakweg Bob Dylan of Joni Mitchell hadden kunnen rollen.

Tijdschema
19:30 zaal open
20:00 A. Johanson
21:00 Meskerem Mees
22:15 verwacht einde (onder voorbehoud)

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: A. Johanson

Support

A. Johanson

Utrechtse singer-songwriter A. Johanson is ooit begonnen als een componist die op zoek gaat naar een crossover tussen filmscores en liedjes voor onder beeld. Toch begon het weer te kriebelen om, naast die rol op de achtergrond, muziek te maken waar zijn hart ligt en die uit te brengen. Sinds een jaar schrijft en produceert hij daarom muziek onder de naam A. Johanson waar zijn single 'Wild Horses' het meest recente wapenfeit is.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

'Meskerem' betekent 'een nieuw begin'.
Meskerem werd geboren in Ethiopië en kwam via adoptie naar Merendree, vlakbij Gent.
Meskerem ging voor haar studie en ontwikkeling enige tijd naar Denemarken. Daar ontstonden veel van haar huidige nummers.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →