Grote evenementafbeelding: MEROL

MEROL

Eerlijk, empowerend en sexy, maar ook fris en eigenzinnig
vr 10 feb 2023
Stage 1
€ 26,50
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

‘Troostprijs’, het langverwachte debuutalbum van MEROL, is een frisse, eigenzinnige popplaat met muziek die je troost. Troost bij angst om te mislukken, om buiten de boot te vallen, bij fomo maar ook bij perfectionisme. De plaat is een ode aan alle laatbloeiers en buitenbeentjes. “Trek je niets aan van de verwachtingen van anderen en leg je eigen lat. Geef mij die Troostprijs maar,” aldus MEROL. Begin februari neemt de zangeres haar ‘Troostprijs’ mee naar Haarlem.

MEROL aka Merel Baldé brak in 2018 door met de zelfgeproduceerde single ‘Lekker Met De Meiden’, die inmiddels goud is. Ook singles als ‘Hou Je Bek en Bef Me’, ‘patronen’ en ‘vol’ werden hits en artiesten als Gotu Jim, Bokoesam en Arjen Lubach stonden te springen om een samenwerking. ‘Hou Je Bek en Bef Me’ wordt in 2019 beloond met de 3voor12/3FM Song van het Jaar Award. ‘Troostprijs’ verscheen op 15 april 2022.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Babs

Support

Babs

Babs is een rapper, producer en songwriter met een missie. Op speelse wijze geeft ze tegengas in een door mannen-gedomineerde scene. Denk aan onheilspellende trap drums, melodische rap en onvoorspelbare akkoorden
Afbeelding voor support act: Suzooki Swift

Support

Suzooki Swift

Suzooki Swift verkent de grenzen tussen werkelijkheid en fictie en dat maakt haar gevaarlijk, mysterieus en meedogenloos. Harde beats en lyrical madness maken dit ook een show om niet missen.
Afbeelding voor support act: Elmer

Support

Elmer

Als laatste de beurt aan Elmer, die vanaf de zijlijn ziet hoe onzichtbaar vrouwelijke artiesten in de mainstream zijn en daar iets aan wil doen. Het resultaat: Harde teksten die tegelijkertijd ook heel kwetsbaar zijn.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… MEROL in 2015 en 2016 te zien was als Charlotte in de musical ‘Soldaat van Oranje’?
… de zangeres gastrollen speelden in tv-serie ‘Flikken Maastricht’ en de film ‘All You Need Is Love’?
… de single ‘Slippertje’ uit 2020 een samenwerking is met het Mauritshuis vanwege het muzikale project Bekijk het Mauritshuis met je oren?
… MEROL in vorig jaar tweede werd in het Vlaamse tv-programma ‘De Slimste Mens ter Wereld’?

Onze favoriete tracks

" width="100%" height="352" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media">

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →