Grote evenementafbeelding: Verplaatst: Maybeshewill + Death By Audio

Verplaatst: Maybeshewill + Death By Audio

Dit evenement is uitgesteld naar vrijdag 12 augustus. Kaartkopers worden op de hoogte gehouden!
do 24 mrt 2022
Stage 2
€ 19,50
Deuren: 19:30
Start: 19:30
Vorig evenement

Helaas wordt de show van Maybeshewill komende donderdag 24 maart vanwege een corona besmetting in de touring party geannuleerd. De nieuwe datum is vrijdag 12 augustus en tickets blijven geldig. Kaartkopers worden op de hoogte gehouden via mail. 

Statement band:
We’re extremely sorry to announce that due to a case of Covid-19 in the band we will be rescheduling the remaining shows of the European tour – Esch, Eindhoven, Haarlem, Antwerp and Paris. Please hold on to your tickets and we will announce new dates as soon as possible. 

Voor het eerst in meer dan vijf jaar komt de instrumentale postrock band Maybeshewill naar het Europese vasteland. Bovendien zit het toonaangevende collectief “as we speak” in de studio waar het eerste nieuwe materiaal sinds het ‘Fair Youth’ uit 2014 wordt opgenomen én wordt er een luxe ’10th anniversary’ re-release van ‘I Was Here For A Moment…’ voorbereid.

Sinds 2006 heeft Maybeshewill vier volledige albums uitgebracht met grootse, filmische instrumentale muziek. Na een carrière van tien jaar waarin ze door vier continenten toerden, stopten ze in 2016 met een uitverkochte show in Koko in Londen. Na een eenmalige reünie op verzoek van Robert Smith van The Cure voor een show op zijn Meltdown Festival in 2018 kruipt het bloed waar het niet gaan kan. De band komt weer bij elkaar, wordt aangekondigd voor Arctangent 2020 en is vooral benieuwd wat de toekomst brengt.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Death By Audio

Support

Death By Audio

Death By Audio is geïnspireerd door bands als Ride, The Cure, Slowdive, The Jesus en Marychain, Interpol, maar met een vleugje post-rock/postpunk toegevoegd aan de mix. De in 2020-uitgebrachte EP 'Beautiful Parasite' staat vol met zwoele en beklijvende songs overspoelt met melancholie.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

De muziek is grotendeels instrumentaal, hoewel er wel samples met gesproken tekst gebruikt worden.
Het nummer "Not For Want of Trying" van het gelijknamige album bevat grote delen van een monoloog uit de film Network uit 1976.
Maybeshewill werd opgericht in Leicester.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →