Maybeshewill + BED

Bepalende postrock-band voor het eerst in 5 jaar weer in Nederland
vr 12 aug 2022
Stage 2
€ 19,50
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

Dit is de nieuwe datum van het concert op 24 maart 2022. Kaarten blijven geldig! Kaartkopers hebben hierover persoonlijk bericht gekregen.

Voor het eerst in meer dan vijf jaar komt de instrumentale postrock band Maybeshewill naar het Europese vasteland. Bovendien zit het toonaangevende collectief “as we speak” in de studio waar het eerste nieuwe materiaal sinds het ‘Fair Youth’ uit 2014 wordt opgenomen én wordt er een luxe ’10th anniversary’ re-release van ‘I Was Here For A Moment…’ voorbereid.

Sinds 2006 heeft Maybeshewill vier volledige albums uitgebracht met grootse, filmische instrumentale muziek. Na een carrière van tien jaar waarin ze door vier continenten toerden, stopten ze in 2016 met een uitverkochte show in Koko in Londen. Na een eenmalige reünie op verzoek van Robert Smith van The Cure voor een show op zijn Meltdown Festival in 2018 kruipt het bloed waar het niet gaan kan. De band komt weer bij elkaar, wordt aangekondigd voor Arctangent 2020 en is vooral benieuwd wat de toekomst brengt.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: BED

Support

BED

BED is een gloednieuwe psychedelische dreamgaze band uit Rotterdam. Ze laten je in een rustgevende trance achter met hun mooie mix van melancholisch, dromerig en distorted chaos. Hun sound is beïnvloed door de jaren 70, 80, 90 en huidige bands binnen de genres zoals Pink Floyd, Cocteau Twins, Slowdive en Beach House.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

De muziek is grotendeels instrumentaal, hoewel er wel samples met gesproken tekst gebruikt worden.
Het nummer "Not For Want of Trying" van het gelijknamige album bevat grote delen van een monoloog uit de film Network uit 1976.
Maybeshewill werd opgericht in Leicester.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →