Grote evenementafbeelding: Martin Harley

Martin Harley

Rondreizende muzikant die blues, roots en slidegitaar verkent
do 2 feb 2023
Stage 3
Deuren: 20:00
Start: 20:30
Vorig evenement

De basis voor elke Martin Harley-song? De slidegitaar, zijn door whiskey doordrenkte vocalen en een sound die een mengeling van blues en roots is. De Brit is er succesvol mee, want hij tourt inmiddels alweer bijna twintig jaar de wereld rond met zijn muziek.

Harley heeft inmiddels acht albums op zijn naam staan, vier opgenomen in zijn thuisland en vier in Texas en Nashville. Zijn volgende werk moet ergens dit jaar verschijnen en is wederom een samenwerking met Daniel Kimbro. Live is de muzikant adembenemend om naar te kijken, aangezien de muzikant bijna vergroeid lijkt met zijn honderd jaar oude Weissenborn, een akoestische lapsteel gitaar. Martin Harley werd door Total Guitar Magazine uitgeroepen tot #16 van de beste akoestische gitaristen van de wereld dus het is een eer dat wij hem in Haarlem mogen verwelkomen!

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… Martin Harley het record voor hoogste concert ooit op zijn naam heeft staan? Hij speelde namelijk een show op 6400 meter hoogte in de Himalaya.
… hij een grote fanbase heeft onder surfers en daardoor in het voorprogramma stond van o.a. Donavon Frankenreiter en G. Love & Special Sauce?
… hij oorspronkelijk uit Wales komt en daarom zijn laatste album ‘Roll With The Punches’ daar ook opnam?
… Santana meespeelt op zijn album ‘Mojo Fix’? Twee songs van het album waren ook te horen in de Amerikaanse serie ‘The Originals’.

Onze favoriete tracks

" width="100%" height="352" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media">

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →