Grote evenementafbeelding: Marc Almond

Marc Almond

Levende legende komt zijn 24ste studio album spelen
wo 22 mrt 2023
Stage 1
€ 40,50
Deuren: 19:30
Start: 19:30
Vorig evenement

Marc Almond verwierf in de jaren ’80 grote faam als zanger van Soft Cell en brengt op 22 maart 2023 zijn grootste hits ten gehore in Patronaat! De in Southport geboren singer-songwriter zong bij uiteenlopende bands voordat hij vanuit een persoonlijke passie een solocarrière begon. In de voetsporen treden van grote voorbeelden David Bowie en Scott Walker was zijn grote droom, en om de ‘single’ tot icoon van de platenindustrie te maken.

Dit streven werd beloond in 1981 met het nummer ‘Tainted Love’, dat niet alleen de bestverkopende single van het jaar werd, maar inmiddels een onvergetelijke 80s classic. Singles werden hiermee Marc Almond’s specialiteit en na 23 studio albums staat de teller op 30 miljoen verkochte platen; dat zegt volgens ons genoeg over zijn muzikale kwaliteiten.

Marc Almond’s 24e studioalbum ‘Chaos and a Dancing Star’ ligt ten grondslag aan zijn komende ‘Chaos and the Hits’-tour, waarmee hij ook Patronaat aandoet. Kom langs en zie deze levende legende in levende lijve!

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Marc Almond verkeerde in 2004 een maand lang in een coma, nadat hij bijna om het leven kwam bij een motorongeluk.
Marc Almond werd in 2018 benoemd tot 'Officer of the Order of the British Empire'.
Het eerste album dat hij kocht was de soundtrack van musical 'Hair'.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →