Grote evenementafbeelding: Mangelmoes

Mangelmoes

Haarlems studentenfeest is terug met een knaller!
do 8 dec 2022
Stage 3
Deuren: 23:00
Start: 23:00
End: 04:00
Vorig evenement

Een spiksplinternieuwe Mangelmoes december editie bij Patronaat. Deze keer met je eigen vrienden als dj, silent disco in de bovenzaal, Beerpong met goedkope bierprijzen en een all new sjoeltoernooi. 

Nog nooit werd je zo overweldigend vermaakt op de donderdagavond. Gooi hier als kers op de taart Liza van de Brink bij die de hits draait die jij niet kent, maar absoluut wel herkent en je weet dat je een legendarische avond te pakken hebt. Gratis entree voor alle studenten. Denk jij nu zelf ik wil wel een keer draaien, waar kan ik mij opgeven? Lees snel verder!

Ben je geen student? Dan betaal je € 5,- entree aan de deur.

Mangelmoes DJ Team
GEEN DJ, MAAR WEL DRAAIEN? KOM ZONDER ERVARING DRAAIEN IN CLUB3!
Mangelmoes zoekt dj’s zonder ervaring en ambities. Ben jij geen dj, maar heb je altijd al een keer willen draaien? Dan is dit jouw kans op glorie en faam. DJ-talent is absoluut niet nodig. Geef je nu op voor het Mangelmoes DJ-team en kom op 8 december alleen of samen met je vrienden een half uur draaien! Tussen 22:00 en 00:00 krijgen vier DJ teams de ruimte om een half uurtje alles te draaien wat jij ooit in een club zou willen draaien. Geef je nu op via: https://forms.gle/XcSyyh39dURP3ta7A

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →