Grote evenementafbeelding: Magnetic Spacemen + Noys + The Movies • Slachthuis

Magnetic Spacemen + Noys + The Movies • Slachthuis

Gruizige garagerock, surfy postpunk en stuwende 60's beat
za 16 apr 2022
Slachthuis
Deuren: 18:00
Start: 19:00
Tijden onder voorbehoud
Vorig evenement

We kunnen weer door in het tijdelijke podium op het Slachthuis terrein! Op vrijdag, zaterdag en zondag brengen we een gevarieerd programma vanaf de middag met live muziek, kunst, veel drank en een kleine kaart. En dat allemaal gratis toegankelijk.

Kijk op de nieuwe website van Slachthuis voor alle informatie over Slachthuis, de locatie, bereikbaarheid en de plannen rondom dit terrein tussen nu en oktober 2022. We zien je daar!

Magnetic Spacemen is een jonge en rauwe garagerockband die garant staat voor een super-energieke show! Je weet nooit wat je kan verwachten als je deze jonge honden op een podium zet. Wat dat betreft zijn ze zo onverspelbaar als de moshpits die ze veroorzaken met de aanstekelijke mix van gruizige garagerock, surfy postpunk en stwuende 60’s beat. Bewapend met hun nieuwe plaat ‘Papoya Poya’ zijn Magnetic Spacemen niet meer te stoppen. Inspiraties zijn garagegrootheden zoals Thee Oh Sees, Pixies en Together PANGEA.

Locatie: navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachthuis. De Slachthuis-avonden zijn voor alle leeftijden.

De programma voor Slachthuis wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs. In oktober 2022 wordt de opening verwacht van Slachthuis, het nieuwe popcentrum van Haarlem, 1500 m2 aan oefenruimtes, lesruimtes, horeca, podium en geluidsstudio’s.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Noys

Support

Noys

Na de hele corona-pandemie staat het Noord-Hollandse Noys weer te trappelen om een podium te bestijgen. Voor de pandemie ging het hard met de band. Ze traden regelmatig op, kregen airplay bij Kink FM en kwamen in de finale van de Haarlemse Rob Acda-award. Nu post-corona kunnen ze eindelijk weer stappen maken en met nieuwe single 'Most of All' gaat dat zeker lukken.

Support

The Movies

The Movies is een band die alleen bestaat als de leden dat zelf willen. In een explosie van energie, opgekropte emoties en seksuele frustratie gooien The Movies er alles uit om de luisteraar verbouwereerd achter te laten. Geïnspireerd door onder andere Tom Waits, Lou Reed en Beck maken The Movies rockmuziek die zich laat leiden door de waan van de dag. Met de enigmatische Kick Kluiving als bezwerende frontman is dit een band zoals geen ander. De formatie wordt aangevuld door muzikanten uit alle hoeken en gaten van de Amsterdamse en Haarlemse indie-scene, met (ex)-leden van o.a. Mantra, Teddy’s Hit, Queen’s Pleasure, Love Couple, Mazey Haze en Nemsis.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →