Grote evenementafbeelding: Madeleine Peyroux • Philharmonie Haarlem

Madeleine Peyroux • Philharmonie Haarlem

Unieke show omtrent haar succesalbum Careless Love
do 6 okt 2022
Philharmonie
€ 40,50
Deuren: 19:00
Start: 20:00
Vorig evenement

Dit is het concert oorspronkelijk gepland op 27 november 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. Locatie en openings- en aanvangstijden zijn niet veranderd. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie en over de mogelijkheid tot restitutie.

Dit is een seated show. In Philharmonie hanteren wij vrije zitplekken. Het is niet mogelijk een stoel te reserveren.

Patronaat presenteert de Amerikaanse jazz-zangeres Madeleine Peyroux in Philharmonie Haarlem. Deze speciale show staat volledig in het teken van haar succesalbum ‘Careless Love’. Een plaat bekend om haar vertolkingen van muziek door Leonard Cohen, Bob Dylan, Hank Williams en meer. Madeleine’s stemgeluid wordt vaak vergeleken met grootheden als Billie Holiday, Ella Fitzgerald, and Edith Piaf.

De chanteuse weet de ziel te raken en heeft al vele harten doen laten smelten sinds ze ooit als straatmuzikante ontdekt werd in Parijs. In combinatie met haar charismatische presentatie weet ze de Philharmonie sowieso om te toveren tot een intieme en romantische bistro.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

LET OP: deze show vindt niet plaats in Patronaat, maar in Philharmonie Haarlem. Adres: Lange Begijnestraat 11, Haarlem. Kijk voor alle informatie over de locatie, parkeren, bereikbaarheid en toegankelijkheid op www.theater-haarlem.nl. 


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Madeleine begon haar muzikale carrière als straatmuzikante in Parijs.
Het eerste instrument dat Madeleine leerde spelen was de ukelele van haar moeder.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →