Grote evenementafbeelding: Afgelast: Mac DeMarco • Woodstock69

Afgelast: Mac DeMarco • Woodstock69

Eenmalige show op het strand van Canadese slackkerrocker!
di 7 jun 2022
Woodstock 69
€ 35,50
Deuren: 17:00
Start: 17:00
Vorig evenement

Update 6/5: Helaas moeten we je mededelen dat het evenement definitief is afgelast. Er komt geen vervangende datum. Lees hieronder het persoonlijk statement van Mac DeMarco:

Statement:
‘Hello, Mac D here. I need to continue work on five easy hot dogs, I’m afraid I have to cancel some shows this year because of this. Not all of them, but a good chunk of them. Don’t get me wrong, I love live rock and roll music, and for canceling I’m so sorry. Once I’ve completed what I have to do, I promise to come and share.’ • Mac DeMarco

Hallo, Mac D hier. Ik moet verder met mijn werk aan five easy hot dogs, ik ben bang dat ik daarom dit jaar enkele shows moet afzeggen. Niet allemaal, maar een groot deel. Begrijp me niet verkeerd, I love live rock and roll music en het spijt me dan ook dat ik moet afzeggen. Als ik af heb wat ik moet doen, dan beloof ik te komen en het te delen.’ • Mac DeMarco

Voor ticketkopers geldt: Het aankoopbedrag wordt binnen 4 weken na het ontvangen van deze mail proactief teruggestort op de rekening waarmee je je ticket hebt aangeschaft. Je hoeft hier dan ook niks voor te doen. Je krijgt hierover een mail met informatie.

Patronaat gaat deze zomer weer naar het strand! De eerste show in Woodstock69 is bekend: niemand minder dan Mac DeMarco zal voor een exclusieve Nederlandse show naar Bloemendaal aan Zee komen.

Veel beter wordt het niet: de laidback tunes van deze Canadese slackerrocker en alleskunner zijn ervoor gemaakt om bij weg te dromen met de voeten in het zand. Zijn laatste album, ‘Here Comes the Cowboy’ stamt alweer uit 2019, en werd gedurende twee weken opgenomen in het destijds regenachtige Los Angeles. Naast ‘slacker rock’ worden Mac DeMarco ook genres als ‘Blue Wave’ en ‘Jizz Jazz’ toegeschreven.

Met nummers als ‘Freaking Out The Neighbourhood’, ‘On The Level’, ‘My Kind of Woman’ en nog meer heerlijk ontspannen tracks wil je op dinsdag 7 juni nergens anders zijn dan met Patronaat en Mac DeMarco op het strand.

Extra informatie
Dit optreden vindt plaats in Woodstock69, Zeeweg 94, Bloemendaal aan Zee. Kijk op de site van Woodstock69 voor meer informatie over de locatie en de bereikbaarheid. Om 17:00 openen de deuren, en zijn er mogelijkheden om een heerlijke maaltijd te bestellen. Informatie over de reserveringen wordt later bekend.

17:00 open deuren
19:30 voorprogramma
20:30 aanvang Mac DeMarco
23:00 verwacht einde
23:00 – 01:00 aftershow

Vanaf 17:00 is Woodstock69 geopend met DJ’s, drankjes, en een snelle hap. Het menu wordt in de week van de show bekend gemaakt. Reserveren is niet mogelijk.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Mac DeMarco werd geboren als Vernor Winfield McBriare Smith IV.
Mac DeMarco laat zich o.a. inspireren door Shuggie Otis en Black Sabbath
Op het album 'Here Comes The Cowboy' kun je, als je goed luistert, de regen horen vallen op het dak van de studio.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →