M.O.B. Presents: Jake La Botz + Dan German

Gepresenteerd door Minor Operation Bookings
do 30 Mei 2024
Stage 3
€ 10,00
Deuren: 20:00:00
Start: 20:30

Jake La Botz begon op straat, in bars, kerken en zelfs in tattooshops. Inmiddels reist de veelzijdige Amerikaanse blues en rock-‘n-roll singer-songwriter Jake La Botz de wereld rond en geeft hij op 30 mei een concert in Patronaat! Lokale troubadour Dan German opent de show!

De nu 51-jarige zanger en gitarist Jake La Botz, opgegroeid in ‘Blues City’ Chicago, leerde de fijne kneepjes van het vak van legendarische bluesmuzikanten zoals David “Honeyboy” Edwards en Homesick James. De invloed van deze iconische mentoren is nog steeds duidelijk merkbaar in zijn muziek, van zijn gitaarspel tot zijn teksten, en in zijn diepe, doorleefde stem. La Botz is ook een bekwaam acteur en heeft gespeeld in meerdere Hollywoodfilms, naast sterren als Steve Buscemi en Sylvester Stallone.

 

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Support

Dan German

Deze graag geziene Haarlemse troubadour zingt liedjes over reizen, liedjes over verloren zijn, hard leven, vrij leven en sterven.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →