Lysistrata + WHORSES

Buiten de lijntjes van post hardcore en noise rock
vr 3 Mei 2024
Stage 3
€ 17,00
Deuren: 19:00
Start: 19:30

Met een achtergrond in radicale muziekstijlen, weet Lysistrata buiten de lijntjes van genres als post hardcore en noise rock te kleuren. De band herinterpreteert genres van voor hun tijd, waarbij ze asymmetrie, dissonantie en de dynamiek van luide en stille muziek combineren, zoals eerder vastgelegd door bands als Sonic Youth. Op vrijdag 3 mei staan ze samen met WHORSES in Patronaat!

Een bekend experiment dat Benjamin Franklin met groot persoonlijk risico ondernam, was het veroorzaken van blikseminslag op een vlieger om de elektrische aard ervan aan te tonen. De essentie van Lysistrata wordt gevonden in deze poging om een elementaire kracht te bedwingen. Ben Amos Cooper (drums, zang), Theo Guéneau (gitaar) en Max Roy (bas) combineren hun creativiteit, vaardigheid en gevoeligheid tot een elektrische muzikale aanval.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website
WHORSES

Support

WHORSES

Op bevel van geluidstovenaar Micha Volders heeft de band WHORSES de opdracht gekregen om hun levensstrijd om te zetten in geluidsgolven, in naam van alles wat lelijk en ruw is in de muziek. En dat hebben ze gedaan. "Wheels Up", de opvolger van hun zelfgetitelde dubbele debuutalbum, weerspiegelt een samenkomst van mentale tsunami's, voortgekomen uit abrupte veranderingen in hun persoonlijke leven, en dient als een viering van alles wat te giftig is om mee te leven.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →