Grote evenementafbeelding: Lowaddicts + Elvira

Lowaddicts + Elvira

Krachtige, warme elektronica die beweegt tussen house, pop en trip-hop
za 24 sep 2022
Stage 2
€ 10,00
Deuren: 19:30
Start: 19:30
Vorig evenement

Dansen maar ook wegdromen, dat is Lowaddicts. Dillan, Maaike en Tessa hebben verschillende achtergronden, maar hebben hun krachten gecombineerd om Lowaddicts te vormen. De naam komt van Lowlands, het festival waar alle vormen van muziek naast elkaar kunnen bestaan en waar de sfeer net zo belangrijk is. En dat is eigenlijk ook Lowaddicts in een notendop. In hun muziek staat ook de sfeer centraal en zo creëren ze een plek waar alles samenkomt.

Ooit begonnen als solo-act onder de naam LowaddictsSoundsystem en sinds 2020 een trio. Ze speelden al in Paradiso, Melkweg, op Bevrijdingspop Haarlem en deden mee aan de Popronde van 2020. Nu komt er nieuwe muziek aan – op 23 september verschijnt album ‘Evolver’ en staan ze een dag later in Patronaat voor hun albumrelease!

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Elvira

Support

Elvira

Elvira is een autonome muzikant, songwriter en producer en echte Haarlemse. Haar muziek draait om een melodieus, prachtig verbonden netwerk van stemmen, dat je uitnodigt om alles vredig tot je te nemen. Tenminste, totdat ze je plotseling voorstelt aan de volgende alternatieve persoonlijkheid die ze in petto heeft. Met haar solo appearance weet ze inmiddels menig publiek met zich mee te krijgen.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

... de groep live ondersteund wordt door een strijkerkwartet voor deze show?
... Dillan in 2015 tweede werd bij de Rob Acda Awards en Maaike toen ook al meezong?
... Tessa solo ook optreedt onder de naam L'Asset?

Onze favoriete tracks

" width="100%" height="352" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media">

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →