Grote evenementafbeelding: Verplaatst: Loudness

Verplaatst: Loudness

Dit evenement is verplaatst naar dinsdag 7 april 2023. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.
vr 15 apr 2022
Stage 2
€ 28,20
Deuren: 19:00
Start: 19:00
Vorig evenement

Helaas kan dit evenement in verband met de huidige coronamaatregelen wereldwijd niet doorgaan en is daarom verplaatst naar 7 april 2023. Gekochte kaarten blijven uiteraard geldig, alle kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht van Patronaat. Tot dan

Vòòr acts als Babymetal en Maximum The Hormone het gezicht van de Japanse rockscene zouden bepalen, was Loudness een van de grootste bands uit het land van de rijzende zon.

De groep is in 1981 opgericht door gitarist Akira Takasaki en drummer Munetaka Higuchi en debuteert datzelfde jaar nog met half Engels/half Japans gezongen ‘Birthday Eve’. Een stevig plaat vol met invloeden van het oude Rush, Van Halen en Deep Purple.

De grote doorbraak volgt met hun Amerikaans debuut, getiteld ’Thunder In The East’ uit 1985. Een album dat simpelweg een revolutie teweegbracht in de Japanse heavy metalscene, dankzij haar virtuositeit, catchy rocksongs en pompende ritmes. De huidige incarnatie, bestaande uit de drie originele leden (drummer Higuchi overleed in 2009 vroegtijdig), bewijst met het meest recente album ‘Rise To Glory’ nog steeds spetterende songs te kunnen schrijven. Dat wordt genieten!

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website

Support

Grey Attack

Special guest

Support

HARSH

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Loudness is de eerste Japanse band die bij een groot Amerikaanse label tekende.
Loudness ontstond uit voormalige bandleden van Lazy, een band die in '81 in Tokio uiteen viel.
Loudness werd in '85 ontdekt door Joe Gerber, co-manager van Twisted Sister.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →