Grote evenementafbeelding: Los Pepes + Florida Men + Achterlicht

Los Pepes + Florida Men + Achterlicht

Gepresenteerd door Minor Operation Bookings
do 25 Mei 2023
Stage 3
Deuren: 20:00
Start: 20:45
Vorig evenement

Een nieuwe maand, een nieuwe MOB-avond in Patronaat! Deze keer presenteren we ronkende garagepunk van het Londonse Los Pepes, gevaarlijke capriolen van Florida Men en de orgelende herrie van Achterlicht.  Zing, schreeuw en mosh terwijl je de inhoud van je glas binnenboord probeert te houden. 

Minor Operation Bookings verzorgt sinds 2011 DIY punkrock shows in en rondom Haarlem en is een maandelijks terugkerende showcase in Patronaat.

Dit evenement is tot stand gekomen met behulp van het VSBFondsFonds Cultuurparticipatie, Gemeente Haarlem, Prins Bernhard Cultuurfonds en de Provincie Noord-Holland. Het valt onder de zogeheten Co-Creator Events, waarbij Patronaat de samenwerking met lokale makers aangaat. Zo biedt Patronaat een divers programma dat aansluit op de wensen van de stad en regio.

 

 

Support

Los Pepes

De ronkende garagepunk van het Londonse Los Pepes is even catchy als rauw en slaat je om de oren met scheurende gitaren en oorwurm melodieën. Vernoemd naar een paramilitaire groep die in de jaren negentig strijd leverde tegen Pablo Escobar, is het zeker dat je het niet aan de stok wil krijgen met deze rock'n'roll soldaten!

Support

Florida Men

Florida staat er om bekend niks dan absurde en gevaarlijke capriolen voort te brengen! Aan meth verslaafde aligators en coked up nijlpaarden die de moerassen onveilig maken zijn er aan de orde van de dag! Dit is ook zo'n beetje de energie die je kan verwachten van de poppunkers van Florida Men! Verwacht niks dan liefde voor Ramones en Screeching Weasel!

Support

Achterlicht

De jonge Haarlemse honden van Achterlicht hebben in korte tijd een reputatie opgebouwd waar je u tegen zegt! Heerlijk in het gehoor liggende orgelende garagepunk die tegelijkertijd rammelt aan alle kanten maar ook retestrak is!

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →