Lola’s Dice

Een genre overstijgende verzameling van tropische gekte met fuzzy latin-funk
wo 24 Mei 2023
Stage 3
€ 15,00
Deuren: 20:00
Start: 20:30
Vorig evenement

De zelfomschreven “Tropical Noise”  groep Lola’s Dice presenteert deze avond hun langverwachte debuutalbum ‘Pura Maldad’. Een genre overstijgende verzameling van tropische gekte met fuzzy latin-funk als rode draad. Op hun debuutalbum beweegt de band zich dan ook dichter bij de dansvloer dan ooit tevoren.

In de beginjaren van Lola’s Dice experimenteren de bandleden nog met genres als punk en funk maar het duurt niet lang voordat ze in de ban raken van een reeks aan Latijns-Amerikaanse invloeden die band zelf omschrijft als ‘Tropical Noise’. Inmiddels is de band uitgegroeid tot een pure ritme machine die al een aantal jaren de clubs en festivals in vuur en vlam zet.

Met deze bagage op zak kregen de nummers vorm in de Heat Too Hot Studios. Onder leiding van Alex Figueira droop de ‘tropical noise’ langs elke vierkante meter van de studio in Amsterdam Oost. ‘Pura Maldad’ is een duidelijk resultaat van de artistieke en muzikale evolutie die de band de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Maar toch begint alles vanuit de basis: de Latin en Afro-Caraïbische roots van de vier bandleden.

Zoca Flavor
Het optreden van Lola’s Dice maakt onderdeel uit van Zoca Flavor; Patronaat’s meest muzikaal divers en verrassendste programma.

 

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Lola's Dice stond afgelopen zomer op RaPatronaat
Ze speelden eerder als support bij The Meridian Brothers

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →