Loathe + Void Of Vision + support

Engelse metalcore band met Deftones-frontman Chino Moreno als fan
zo 16 okt 2022
Stage 2
€ 19,00
Deuren: 19:30
Start: 20:00

Eigenlijk doe je Loathe te kort door ze een metalcore band te noemen. De Britse band, die werd opgericht in 2014, is namelijk meer. Of zoals ze het zelf zeggen: ‘Alles wat wij vinden passen bij Loathe maken we gewoon.’

Dat betekent dus ook dat hun laatste album ‘The Things They Believe’ van februari vorig jaar een stuk elektronischer klinkt dan ‘I Let It In And It Took Everything’ dat in 2020 verscheen. Toch blijft de basis hetzelfde, Loathe maakt gebruik van elementen uit metal core en nu metal en mixt dat met shoegaze, progressive metal en industrial. Net zoals dat het viertal zich niet vastpint aan één genre pinnen de bandleden zich niet vast aan één instrument. Zanger Kadeem France kruipt achter de drums, drummer Sean Radliffe pakt graag een gitaar op en ze brengen alle vier loops, beats en elektronische sounds in. Momenteel werkt de band aan hun vierde album, eerste single ‘Dimorphous Display’ verscheen in januari.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website
Void of Vision

Support

Void of Vision

Geïnspireerd door Parkway Drive, Architects, System of A Down en Rage Against The Machine werd Void of Vision in 2013 opgericht. Hun debuutalbum ‘Children of Chrome’ volgde in 2016 en in 2019 verscheen hun tweede album ‘Hyperdaze’. De band is druk bezig met plaat nummer drie, die ergens dit jaar moet verschijnen.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… zanger Kadeem France als kind acteerde in Britse series als ‘Grange Hill’ en ‘Hollyoaks’?
… zanger Kadeem en gitarist Eric elkaar voor het eerste ontmoette in een moshpit bij Funeral For A Friend?
… de band graag zou samenwerken met Earl Sweatshirt of Flying Lotus?
… ze in 2018 bij de Golden Gods Awards van muziekblad Metal Hammer werden uitgeroepen tot Best New Band?

Onze favoriete tracks

" width="100%" height="80" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media">

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →