Liturgy + Salutingrome

Gepresenteerd door Complexity
di 3 okt 2023
Stage 2
€ 18,00
Deuren: 20:00
Start: 20:30
Vorig evenement
Foto van Liturgy zittend op een barokke bank

Er zijn vandaag de dag weinig metal bands die zoveel tweestrijd veroorzaken als black metalband Liturgy. Al is het eigenlijk geen black metal meer te noemen. In de afgelopen 15 jaar heeft de groep rond Haela Ravenna Hunt-Hendrix het “genre” black metal zo ver uitgerekt en vervormd dat het eigenlijk niet meer te herkennen is. Kenmerkend daarvoor is het nieuwe album ‘93696’ waarin Liturgy definitief verhuisd is naar een geheel eigen wereld. 

De geest en ziel van Liturgy is Hunt-Hendrix: componist, filosoof, multi-instrumentalist en zelfs religieus theoreticus. Vanaf het begin als een slaapkamerproject is  Liturgy onder haar leiding uitgegroeid tot een avantgardistische kijk op het genre, die niet terugdeinst voor een uitdaging in de vorm van onderwerp of sonische structuur.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website
Salutingrome

Support

Salutingrome

Salutingrome begon als opening voor de solo-muzikale experimenten van Zamity Mitelembe, maar is inmiddels een waardige rockband. Met Victor Keyser op gitaar en Tijmen Aalberts op drums. Het project begon met de wentelende snaren van folk en industrial getinte muziek, maar evolueerde al snel naar iets diepgaanders. Zonder de drama-oorsprong achter zich te laten, speelt de band een schurende, suggestieve mix van noiserock en postpunk.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Het door Ravenna Hunt-Hendrix ontworpen geloofssysteem noemt ze Transcendental Qabala.
De opera 'Origin of the Alimonies' gaat over de transitie van Hunt-Hendrix en is in haar geheel uitgevoerd op Roadburn 2022.
Ravenna was een groot Korn fan in haar jeugd.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →