Lilith Merlot

EP release van Haarlemse zangeres
wo 31 Mei 2023
Stage 3
€ 11,00
Deuren: 19:30
Start: 19:30
Vorig evenement

Haarlemse zangeres en songwriter Lilith Merlot heeft een warme en donkere stem die tijdloos aanvoelt. Binnenkort viert ze de release van haar nieuwe EP in Patronaat! Sinds haar debuut EP  experimenteert ze al met verschillende muzikale genres zoals jazz, pop, en soul, waarmee ze wereldwijd al vele luisteraars heeft bereikt. Op het nieuwe EP staan Lilith’s warme stemgeluid en eerlijke lyrics centraal. Verwacht intieme, meeslepende ballads, afgewisseld met meer optimistische en hoopvolle songs.

Met de singles ‘Compromised’ en ‘Easier to Fight’ kreeg de wereld alvast een voorproefje van Lilith’s nieuwe muziek. Ze groeide op in een familie van klassiek geschoolde musici, waardoor ze vanaf jonge leeftijd in de ban was van melodie en harmonie. Haar jeugd was tumultueus en ze zocht naar geborgenheid in muziek, iets wat nu nog doorklinkt in haar eigen werk. . 

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website
Djoeke

Support

Djoeke

De Friese songwriter Djoeke heeft niet veel nodig om haar pop noir getinte chansons te laten weerklinken. Haar diepgekleurde stem bezingt op kwetsbare wijze over worstelingen vanuit het vrouwelijk perspectief. Met een vader die operazanger is, ontstond haar liefde voor het muzikale drama al vroeg en ondanks dat ze zelf nooit interesse had in klassieke muziek, heeft het toch een basis gelegd voor het meeslepende karakter in haar eigen werk. Muzikale inspiraties haalt ze uit artiesten als Lana del Rey en Celeste maar ook uit bands als Portishead en James Blake.

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →