Grote evenementafbeelding: Afgelast: Lil Lotus

Afgelast: Lil Lotus

Dit evenement is helaas geannuleerd. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.
di 31 Mei 2022
Stage 3
€ 15,00
Deuren: 20:00
Start: 20:00
Vorig evenement

Helaas is dit evenement vanwege geannuleerde vluchten en de daarbij horende vertraging definitief afgelast. Er komt op dit moment helaas geen vervangende datum. Kaartkopers hebben bericht gekregen over restitutie van het ticketgeld.

De nieuwe Amerikaanse emo-sensatie Lil Lotus komt voor het eerst naar Nederland. De charismatische zanger is getekend door het gerenommeerd punkrock-label Epitaph Records en is meer dan dat je van de buitenkant zou denken. 

Geïnspireerd door het geluid van GothBoiClique-leden als Wicca Phase Springs Eternal, Horse Head en Coldhart stort hij zich volledig op muziek. Het resultaat is de ‘Bodybag EP’ uit 2017, die direct indruk maakt in de emorap-underground.

Zijn debuut ‘Errør Bøy’ laat een verder ontwikkelde sound horen, waar emorap en poppunk samenkomen. Zijn lead singles ‘Romantic Disaster’ met Against The Current’s Chrissy Constanza en ‘Girl Next Door’ zijn daar een perfect voorbeeld van.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: GIRLSGIRLSGIRLS

Support

GIRLSGIRLSGIRLS

Catchy pop punk met een vleugje 00’s emo en urban, dat is GIRLSGIRLSGIRLS. Maar eigenlijk doen we de band daarmee ook tekort. GIRLSGIRLSGIRLS is ook je eigen pad kiezen, in jezelf geloven en er zijn voor anderen. Geïnspireerd door Neck Deep, All Time Low, 5 Seconds Of Summer, Yungblud, Taylor Swift en Dua Lipa, maar dan uit Nederland. En in het voorprogramma van Lil Lotus.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Op zijn nieuwste album drumt Travis Barker twee songs mee!
Single “Romantic Disaster,” is in samenwerking met Chrissy Costanza, zangeres bij Against The Current.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →