Grote evenementafbeelding: Level 42

Level 42

Dé jazz-funk en popband van de jaren tachtig!
di 12 nov 2024
Stage 1
€ 46,50
Deuren: 19:30
Start: 20:30

We gaan dit najaar terug naar de jaren tachtig met Level 42! De Britse pop- en jazz-funkband werd in 1980 opgericht en scoorde hits met ‘Lessons In Love’ en ‘Running In The Family’ en touren nog altijd de wereld rond. Op dinsdag 12 november staan ze in Patronaat.

Level 42 werd opgericht door Mark King, Mike Lindup, de inmiddels overleden Boon Gould en Phil Gould. Hun unieke mix van pop, rock, jazz-funk zorgden voor wereldwijd succes en het is met name de slap-bas speelstijl van Mark King die het handelsmerk geworden van hun sound. Een avond vol hits en memories!

Vind je leuk als je ook houdt van: Paul Young, Spandau Ballet, Frankie Goes To Hollywood en muziek luisteren via cassettebandjes.

Let op: Al onze evenementen zijn volledig staand. Ben je slecht ter been? We hebben een beperkt aantal barkukken beschikbaar voor mensen die niet het hele evenement kunnen staan. Deze barkrukken kunnen wegens brandveiligheid echter niet overal in de zaal staan. We vragen je om tijdig contact met ons op te nemen zodat we op de hoogte zijn van je komst, en je kunnen informeren over de mogelijkheden.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… de band in eerste instantie alleen instrumentale muziek maakte?
… de naam komt uit het boek ‘The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy’?
… het onofficiële vijfde bandlid Wally Badarou is?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →