Grote evenementafbeelding: Laurence Jones + RAMAN.

Laurence Jones + RAMAN.

Jonge bluesvirtuoos die al met de groten der aarde speelde
do 6 apr 2023
Stage 2
€ 23,00
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

Wanneer een gitarist vergeleken wordt met een jonge Eric Clapton weet je dat je te maken hebt met een heuse virtuoos. In het geval van Laurence Jones is dan ook zeker zo. De jonge bluesgitarist heeft met zijn sprankelende riffs, solo’s, catchy songs en cross-over sound al heel wat awards en prijzen binnengesleept. Daarnaast mocht ie al het voorprogramma van Van Morrison, Ringo Star, Status Quo, Buddy Guy, Jeff Beck en vele andere artiesten verzorgen. Niet gek voor een begin dertiger!

Laurence Jones heeft ondanks zijn jonge leeftijd al zeven albums uit gebracht, waarvan de laatste – ‘Destination Unknown – afgelopen jaar verscheen. Naast zijn bekende hitsong ‘What’s It Gonna Be’ komen hier tijdens de show in Haarlem ongetwijfeld nummers van voorbij.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: RAMAN.

Support

RAMAN.

In zijn permanente zoektocht naar oprechtheid, vindt RAMAN. zijn roots in de blues en ver daarbuiten. Met zijn bullshit detector (of Telecaster) wordt elke emotie ontbloot en op scène gelegd. Rauw, emotioneel, maar vooral: keiharde rock n' roll met hartverscheurende songteksten en scheurende gitaarriffs. Als gerenommeerd gitarist speelt Simon Raman moeiteloos een serenade aan je balkon om je daarna mee te sleuren naar the dirty south of the city. Moeilijk in woorden en kaders vast te leggen maar daardoor des te interessanter: RAMAN. kan je enkel vatten als je 'm live bezig ziet.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… Laurence al op het podium stond van The Royal Albert Hall in Londen en The Carnegie Hall in New York?
… de gitarist al verschillende keren te gast was in Veronica Inside?
… hij als tiener twee uur per dag oefende op zijn gitaarspel en op zijn zevende gitaar leerde spelen?
… zijn eerste coverband Free Beer heette?

Onze favoriete tracks

" width="100%" height="352" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media">

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →