Grote evenementafbeelding: LAKSHMI

LAKSHMI

Fluisterzachte luisterliedjes en gruizige elektronica
za 2 apr 2022
Stage 2
€ 22,00
Deuren: 19:00
Start: 19:30
Vorig evenement

LAKSHMI’s muziek is een verrassende combinatie van fluisterzachte luisterliedjes en gruizige elektronica, aangevuld met krassende gitaren en kwetsbare strijkers. Zelf noemt de artiest, songwriter en theatermaker het Pop Noir.

Als maker staat LAKSHMI bekend als degene die haar eigen wereld op een ijzersterke manier visueel weet te vertalen. Ondanks haar jonge carrière – LAKSHMI debuteerde in 2017 met haar zelf getitelde debuutalbum en in 2018 verscheen haar tweede album SIREN – heeft ze al twee theatertours op haar naam staan, waaronder de succesvolle serie ‘Huidhonger’.

Dit jaar brak ze voor het grote publiek door met haar deelname aan het tv-programma ‘Wie is de Mol?’ en bracht ze haar single EMPTY uit met videoclip waarin ze medewerking kreeg van topontwerpers zoals Ronald van der Kemp. LAKSHMI werkt momenteel aan haar derde album, dat zal worden geproduceerd door Dries Bijlsma (Typhoon/Bløf) en LudoWic (Wende/Sevdaliza).

TIJDSCHEMA (ov):
19:00 zaal open
19:30 Nevin
20:30 LAKSHMI

LET OP: het tijdschema is door omstandigheden een half uurtje vervroegd vergeleken met wat eerder is gecommuniceerd.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Nevin

Support

Nevin

Ambient gitaren, nostalgische synths en eerlijke teksten. Nevin is een Amsterdamse singer/songwriter die op zoek is naar nieuwe manieren om verhalen te vertellen. Beïnvloed door een breed scala aan stijlen zoals dreampop, folk en donkere electro, heeft Nevin haar eigen eclectische sound gecreëerd door sferische elementen en verhalen te combineren.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Lakshmi haar eigen fanplatform “Only for The Wicked” heeft?
ze de song “Grow with you” samen schreef met Kensington zanger Eloi Youssef?
de song 'EMPTY' gebruikt is voor de CBS-serie ‘Charmed’.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →