La Pegatina + MAURINO

Feestelijkste Spaanse feestband komt Patronaatje afbreken!
vr 23 jun 2023
Stage 1
€ 26,00
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Youngster Ticket €10*
Vorig evenement
La Pegatina poseert voor de camera, waarbij de zanger doet alsof hij aan de telefoon is met iemand. De andere bandleden kijken hem afwachtend aan.

Van de bruisende straten van Barcelona tot de grootste festivalweides en podia: La Pegatina dendert met het gemak van volleerde feestvierders over elke mensenmassa. Vrijdag 23 juni keren ze Patronaat binnenstebuiten met hun aanstekelijke, genre-overstijgende muziek en tomeloze energie! 

La Pegatina mengt alles wat ze vroeger op straat al om zich heen hoorde; rumba catalana, ska, punk, cumbia en música mestiza. Binnen luttele seconden brengen ze de temperatuur tot het kookpunt, om alleen even af te koelen voor geintjes met het publiek of capriolen op het podium. Altijd lachend. Altijd stralend.

Heb je de collab met ons Haarlemse Chef’Special trouwens al gehoord: Down for Love  ?! Of de allernieuwste track van La Pegatina en MAURINO samen: Esperanza!

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website
MAURINO

Support

MAURINO

Heb je wel eens moshpit zien ontstaan bij een Latin-concert? Als MAURINO op het podium staat is alles mogelijk en doopte zijn stijl om tot 'future latin'.

De Chileense Amsterdammer speelt met de energie van zijn publiek als geen ander. Geen concert zonder een stagedive. En zijn Spaanstalige maatschappijkritische lyrics zijn altijd raak.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

... La Pegatina ook al speelde op o.a. Lowlands en Paaspop?
... La Pegatina een single met Chef'Special heeft: Down for Love?
... La Pegatina in 2023 al twintig jaar bestaat?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →