Grote evenementafbeelding: Afgelast: Kvelertak

Afgelast: Kvelertak

Dit evenement is helaas afgelast, er komt geen vervangende datum. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.
ma 14 feb 2022
Stage 1
€ 24,50
Deuren: 19:00
Start: 19:00
End: 23:30
Vorig evenement

LET OP: dit is het verplaatste concert van 18 maart 2020.

Helaas kan dit evenement vanwege de huidige coronamaatregelen niet doorgaan en is daarom definitief afgelast. Er komt helaas geen vervangende datum. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht waarin precies staat uitgelegd wat te doen om het aankoopbedrag terug te krijgen. We vinden het vanzelfsprekend ontzettend jammer, maar hopen jullie wel snel weer te mogen ontvangen in Patronaat!

Nadat de corona-pandemie meer dan roet in het eten gooide, komt Kvelertak na jaren terug naar Patronaat. De Noorse rockband speelt een brutale mix van black metal en rock n’ roll, waarbij live de pannen van het dak gespeeld worden.

Het sextet debuteerde tien jaar geleden en laat sindsdien een spoor vernieling achter, dankzij songs als ‘Mjød’, ‘Kvelertak’ en ‘1985’. Dat bleef niet onopgemerkt, want Kvelertak werd in 2017 door niemand minder dan Metallica uitgenodigd om aan te sluiten voor een grootse Europese tour. De band openende avond na avond grote arena’s en dat heeft z’n vruchten afgeworpen. Het heeft geresulteerd in een dijk van een nieuwe plaat, ‘Splid’, met singles ‘Bråtebrann’ en ‘Crack of Doom’ (met Troy Sanders van Mastodon!). Hierop laat de band laat nog maar eens horen dat ze nog steeds een van de hardst-rockende bands van dit moment zijn!

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Planet Of Zeus

Support

Planet Of Zeus

De Griekse rockers Planet of Zeus stonden eerder bekend om oneindig zware stoner riffs, maar omarmen tegenwoordig meer melodie en dynamiek. Zo klinken de Zuid-Europeanen tegenwoordig heerlijk southern, in de lijn van Lynyrd Skynyrd en The Allman Brothers Band, maar ook zeker nog Mastodon, Clutch en Queens of the Stone Age. In september 2019 brachten ze hun nieuwste alom uit, 'Faith In Physics'.
Afbeelding voor support act: Blood Command

Support

Blood Command

Blood Command, afkomstig uit het Noorse Bergen, opent de avond, met hun kenmerkende, energieke mix van rock 'n roll, poppunk en hardcore!

Kom in de stemming!

Wist je dat...

'Kvelertak' is Noors voor 'wurging'.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →