Kvelertak

Een van de hardst-rockende bands van dit moment
ma 14 feb 2022
 — 
€ 24,50
Deuren: 19:00
 — 
Start: 19:30

LET OP: dit is het verplaatste concert van 18 maart 2020.

Het concert van Kvelertak is wederom uitgesteld en zal nu plaatsvinden op maandag 14 februari 2022. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

Actuele info: https://www.patronaat.nl/news/faq-voor-de-huidige-rivm-maatregelen/

Nadat de corona-pandemie meer dan roet in het eten gooide, komt Kvelertak na jaren terug naar Patronaat. De Noorse rockband speelt een brutale mix van black metal en rock n’ roll, waarbij live de pannen van het dak gespeeld worden. Het sextet debuteerde tien jaar geleden en laat sindsdien een spoor vernieling achter, dankzij songs als ‘Mjød’, ‘Kvelertak’ en ‘1985’. Dat bleef niet onopgemerkt, want Kvelertak werd in 2017 door niemand minder dan Metallica uitgenodigd om aan te sluiten voor een grootse Europese tour. De band openende avond na avond grote arena’s en dat heeft z’n vruchten afgeworpen. Het heeft geresulteerd in een dijk van een nieuwe plaat, ‘Splid’, met singles ‘Bråtebrann’ en ‘Crack of Doom’ (met Troy Sanders van Mastodon!). Hierop laat de band laat nog maar eens horen dat ze nog steeds een van de hardst-rockende bands van dit moment zijn!


Bezoek de website
Planet Of Zeus

Support

Planet Of Zeus

De Griekse rockers Planet of Zeus stonden eerder bekend om oneindig zware stoner riffs, maar omarmen tegenwoordig meer melodie en dynamiek. Zo klinken de Zuid-Europeanen tegenwoordig heerlijk southern, in de lijn van Lynyrd Skynyrd en The Allman Brothers Band, maar ook zeker nog Mastodon, Clutch en Queens of the Stone Age. In september 2019 brachten ze hun nieuwste alom uit, 'Faith In Physics'.
Blood Command

Support

Blood Command

Blood Command, afkomstig uit het Noorse Bergen, opent de avond, met hun kenmerkende, energieke mix van rock 'n roll, poppunk en hardcore!

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →