Grote evenementafbeelding: Krezip + Wies

Krezip + Wies

Ready for more van de feelgood songs tijdens comeback tour
za 29 apr 2023
Stage 1
€ 40,50
Deuren: 19:00
Start: 19:30
Vorig evenement

Het verhaal van Krezip leest als een meisjesboek. Twee zussen en hun vrienden uit Tilburg beginnen tijdens de middelbare school een band en groeien uit tot een van Nederlands meest succesvolle bands. Iedereen kan hits als ‘I Would Stay’, ‘You Can Say’, ‘Out Of My Bed’, ‘All My Life’ en ‘Sweet Goodbyes’ woord voor woord meezingen. Daarnaast leverde het succes niet alleen uitverkochte shows op maar ook optredens op Pinkpop, Paaspop, Lowlands en nog veel meer festivals. In 2009 is de koek op en neemt Krezip afscheid met twee uitverkochte shows in de AFAS Live.

Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en vervolgt Krezip hun successtory met een comeback op Pinkpop, drie uitverkochte Ziggo Domes, een nieuw album met daarop songs ‘Lost Without You’ en ‘How Would You Feel’, een nieuw nummer met Danny Vera en laatste single ‘Ready For More’. Wij zijn dan ook vereerd dat Krezip ook in hun nieuwe (gedeeltelijke) hometown Haarlem komt spelen in Patronaat. Wij tellen vast af, doe je mee?

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: WIES

Support

WIES

Niemand minder dan WIES is special guest bij deze show.

WIES is een Nederlandstalig poptrio uit Amsterdam. DIY is het sleutelwoord, naast invloeden van alternatieve rock en elektronica dan. Hun songs zijn gedachtespinsels over zowel de grote vragen in het leven als de kleine dingen. Hun debuutalbum ‘Het Is Een Wies’ verscheen vorig jaar en daarop staan ook de nummers ‘Soms Is Het Te Laat’, ‘Barman’ en ‘Meisje’. Onlangs verscheen nieuwe single ‘Ik Zie Ik Zie’ en stonden ze al in een uitverkochte Stage 2 in Patronaat, nu komen ze terug als special guest van Krezip.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… K’s Choice in eerste instantie Krezips voornaamste inspiratiebron was?
… de naam Krezip in een anagram is van het woord perzik?
… Jacqueline solo ook drie albums uitbracht, waarvan de laatste in 2017 verscheen?
… ze ook een cover van ‘Everybody’s Gotta Learn Sometime’ uitbrachten voor de film ‘Alles Is Liefde’?
… Joost, Bram en JP ook in de band Guild Of Stags speelden?

Onze favoriete tracks

" width="100%" height="352" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media">

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →