Grote evenementafbeelding: Kraantje Pappie

Kraantje Pappie

Nederlandse hiphop uit het Hoge Noorden
do 24 mrt 2022
Stage 1
€ 25,00
Deuren: 19:00
Start: 19:30
Vorig evenement

Craney, Crane ofwel Kraantje Pappie komt ter ere van zijn POP UP! Clubtour naar Patronaat!

Zijn driedelige albumreeks Crane verschafte naast een groots, eigen en elektronisch geluid een verzameling aan gouden- en platina hits als ‘Waar is Kraan?’, ‘Feesttent’, ‘Pompen’ en ‘De Manier’, en ook het derde album Crane III behaalde de gouden status. Zijn meest recente album ‘Daddy’ is daar bovenop een langspeler vol met pakkende tunes als Liefde In De Lucht ft. Joshua Nolet, Lil Craney en Ik Heb Je Nodig ft. Bizzey, Jonna Fraser. Na het uitverkopen van AFAS Live volgt nu een clubtour waarbij hij ook Haarlem aandoet, erbij zijn is meemaken!

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

Afbeelding voor support act: Nobu

Support

Nobu

Op zijn 11e begon Nobu met het maken van zijn eigen muziek. Inmiddels heeft de rapper, zanger en producer zich ontpopt tot een eigenzinnige artiest met een sound die zich het best laat omschrijven als bitterzoete emorap naar Amerikaans voorbeeld. Gevlogen gevoelens, verdrongen liefde, hervonden vertrouwen: Nobu gaat qua thematiek van hartzeer tot hartendief. Met zijn van autotune doorspekte earwurms op gitaar-driven suikerspinbeats
weet de artiest uit het Brabantse Bergen op Zoom duizenden harten te veroveren.’ In 2021 verschijnen de EP’s ‘Internet Love’ en ‘Controle’ - beiden goed voor miljoenen streams op Spotify - waarmee de rapper volledig independent een steady fanbase op weet te bouwen.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Kraantje Pappie's eerste album 'Crane' werd deels geproduceerd door Noisia.
Kraantje Pappie had een tijdlang een succesvolle judocarriére en woonde gedurende die tijd in Haarlem.
De oorsprong van zijn rapnaam is hoogstwaarschijnlijk afkomstig uit zijn jeugd; zijn vader was kraanmachinist in de Rotterdamse haven.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →