Grote evenementafbeelding: Verplaatst: Kraantje Pappie + Mick Spek

Verplaatst: Kraantje Pappie + Mick Spek

Dit concert is verplaatst naar 24 maart 2022
vr 26 nov 2021
Stage 1
€ 25,00
Deuren: 19:00
Start: 19:00
Vorig evenement

Update:
Dit concert (en dat van 4 april 2020, 10 oktober 2020) moet vanwege de huidige corona-maatregelen worden uitgesteld. De nieuwe datum wordt donderdag 24 maart 2022. Kaartkopers krijgen hier zo snel mogelijk bericht over! 

Craney, Crane ofwel Kraantje Pappie komt ter ere van zijn POP UP! Clubtour naar Patronaat! Zijn driedelige albumreeks Crane verschafte naast een groots, eigen en elektronisch geluid een verzameling aan gouden- en platina hits als ‘Waar is Kraan?’, ‘Feesttent’, ‘Pompen’ en ‘De Manier’, en ook het derde album Crane III behaalde de gouden status. Zijn meest recente album ‘Daddy’ is daar bovenop een langspeler vol met pakkende tunes als Liefde In De Lucht ft. Joshua Nolet, Lil Craney en Ik Heb Je Nodig ft. Bizzey, Jonna Fraser. Na het uitverkopen van AFAS Live volgt nu een clubtour waarbij hij ook Haarlem aandoet, erbij zijn is meemaken!

Mick Spek is een jonge en veelzijdige artiest uit Katwijk aan Zee. Zijn melodieuze, frisse sound is kenmerkend; deze hoor je dan ook volop terug in zijn tracks en liveshows. Denk aan pop in een urban jasje, een tikje ondeugend maar altijd voorzien van een flinke lading muzikaliteit. Afgelopen november bracht Mick zelf zijn album ‘De Kust Roept’ uit en vierde dit met een uitverkochte releaseshow in de Gebr. de Nobel in Leiden. Naast uitvoerend artiest, schrijft en produceert de Katwijker ook voor verschillende artiesten. In 2018 verscheen hij als featuring op het album ‘DADDY’ van Kraantje Pappie. Met de laatstgenoemde gaat Mick Spek in 2020 mee op de uitverkochte POP UP! Clubtour langs de grotere popzalen van Nederland.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →