Grote evenementafbeelding: Kiss All Hipsters

Kiss All Hipsters

Eindelijk weer dansen na twaalven! Indiehits in de mix door DJ Arnold en Jael
vr 25 feb 2022
Stage 2
€ 7,00
Deuren: 23:00:00
Start: 23:00
End: 04:00
Vorig evenement

Wat hebben we weer zin in een feestje! Kiss All Hipsters wordt de eerste echte clubnacht die Patronaat draait na een nachtstop van bijna twee jaar. Het kan niet anders dan een legendarische avond worden met de beste indie- en clubhits, in de meest dansbare mix samengebracht door de Amsterdamse DJ’s Arnold en Jael. Alle bezoekers krijgen bericht met informatie over hun bezoek in Patronaat. Hierover wordt 48 uur van tevoren een mail uitgestuurd.

Kiss All Hipsters strijkt voor eerste keer neer in Patronaat! HET KAH DJ Team serveert 5 uur lang de beste eclectische mix van indie, hiphop, pop en electro. Van The XX tot The Cure en van The Weeknd tot Flume. You name it, they spin it. Kiss All Hipsters opereert internationaal en is ongekend populair: elke maand in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Berlijn. Één ding is zeker; dit wordt dansen op hippe hits, nieuw en oud.

Je bent welkom! Bij dit concert verwachten we minder dan 500 bezoekers. Bij de deur vragen we niet meer om een coronatoegangsbewijs, alleen om je toegangsbewijs. Binnen hoef je geen 1,5 meter afstand te houden en geen mondkapje te dragen. Wel vragen we je om je aan de basisregels te houden – was regelmatig je handen, blijf thuis als je klachten hebt, en als je twijfelt over je klachten, doe dan thuis een zelftest.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →