Kingswood

Enige NL-show van Australische alternatieve rockers
do 19 okt 2023
Stage 3
€ 18,00
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

Donderdag 19 oktober komen de Australische band Kingswood naar Patronaat voor een exclusieve NL-show tijdens hun allereerste Europese tour! De alt-rockers zijn in thuisland een groot country- en folksucces, maar stonden ook in het voorprogramma van onder andere AC/DC en Aerosmith!

Kingswood werd in 2009 opgericht en timmert sindsdien hard aan de weg om één van de meeste succesvolle alt-rock-, country- en folkbands van Australië te worden. Hun drie voorgaande albums kwamen steevast binnen in de top 10 en laatste wapenfeit ‘Home’ zelfs op de eerste plek.

De band schakelt moeiteloos tussen stevige riffs en ingetogen composities met strijkers, wat een avond met Kingswood zoveel meer maakt dan ‘slechts’ een avondje rockband kijken. Deze Australische grootheden-in-wording mag je absoluut niet missen bij deze exclusieve show in Nederland!

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

... Kingswood's single 'Golden' de soundtrack was van de film 'Runt'?
... dit de allereerste EU-tour van Kingswood is?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →