Grote evenementafbeelding: Kim Wilde

Kim Wilde

Rockdiva Kim Wilde is 'unstoppable'
wo 16 nov 2022
Stage 1
€ 45,50
Deuren: 19:00
Start: 20:15
Vorig evenement

Dit is de verplaatste show van 14 november 2020. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten zijn nog steeds geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers ontvangen een mail met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

Rockdiva Kim Wilde is ‘unstoppable’! Zestig lentes telt zij op 19 november 2020, juist als ze midden in haar Nederlandse ‘Greatest Hits Tour’ zit. Een mooier moment voor een bloemlezing van topsongs uit haar al vier decennia durende carrière is nauwelijks denkbaar. Een carrière die, na een pauze in de jaren 90, een markante wedergeboorte kende. Met als meest recente wapenfeit de Europese tour ‘Here come the aliens’ in 2019, ter ere van het gelijknamige album dat ze een jaar eerder uitbracht. Ook de Nederlandse Kim Wilde-fans lagen tijdens die tournee aan haar voeten en bevestigden met hun uitzinnige ovaties dat het popicoon uit the ‘good old eighties’ nog lang niet is uitgezongen.

De muzikale carrière van Kim Wilde kende in 1981 een stormachtige start, toen ze met ‘Kids in America’ direct een wereldwijde hit scoorde. Meer ‘New Wave’ vuurwerk volgde, zoals de klassiekers ‘Never trust a stranger’, ‘Cambodia’, ‘You keep me hangin’ on’, ‘You came’ en het meeslepende ‘Anyplace, Anywhere, Anytime’, dat ze samen met de Duitse rockartieste Nena zong. Veel van de pareltjes uit haar repertoire, dat veertien studioalbums en meer dan 30 miljoen verkochte platen telt, zullen klinken tijdens de ‘Greatest Hits Tour’. Maar ook nieuwer werk van haar laatste ‘Here Come The Aliens’ album. De nummers ‘Pop Don’t Stop’, ‘Kandy Krush’ and ‘Birthday’ werden na verschijning van het album al snel hits in de internationale radio charts. Een teken dat Kim Wilde te midden van de nieuwe generaties popartiesten van de 21e eeuw nog altijd een fenomeen is in de muziekwereld!

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Naast zangeres is Kim Wilde ook professioneel tuinierster.
Kim Wilde's grote comeback was in 2003, met de coverhit 'Anywhere, Anyplace, Anytime' met Nena.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →