Kim Wilde

Britse hitzangeres brengt al haar greatest hits naar Haarlem
wo 10 apr 2024
Stage 1
Deuren: 19:30
Start: 19:30
Zangeres Kim Wilde komt naar Patronaat.

Kim Wilde komt na een succesvolle show afgelopen november terug naar Patronaat. Een mooi moment voor een bloemlezing van topsongs uit haar al vier decennia durende carriere is nauwelijks denkbaar. Een carrière die, na een pauze in de jaren 90, een wedergeboorte kende. Veel van de pareltjes uit haar repertoire, dat veertien studioalbums en meer dan 30 miljoen verkochte platen telt, laat de zangeres natuurlijk horen tijdens het optreden in Haarlem.

De muzikale carrière van Kim Wilde kende in 1981 een stormachtige start, toen ze met ‘Kids in America’ direct een wereldwijde hit scoorde. Meer ‘New Wave’ vuurwerk volgde, zoals de klassiekers ‘Never trust a stranger’, ‘Cambodia’, ‘You keep me hangin’ on’, ‘You came’ en het meeslepende ‘Anyplace, Anywhere, Anytime’, dat ze samen met de Duitse rockartieste Nena zong. Maar ook nummers van haar laatste album ‘Here Come The Aliens’ werden al snel hits in de internationale charts. Een teken dat Kim Wilde te midden van de nieuwe generaties popartiesten van de 21e eeuw nog altijd een fenomeen is in de muziekwereld!

Let op: Al onze evenementen zijn volledig staand. Ben je slecht ter been? We hebben een beperkt aantal barkukken beschikbaar voor mensen die niet het hele evenement kunnen staan. Deze barkrukken kunnen wegens brandveiligheid echter niet overal in de zaal staan. We vragen je om tijdig contact met ons op te nemen zodat we op de hoogte zijn van je komst, en je kunnen informeren over de mogelijkheden.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… Kim in het verleden support van Michael Jackson was tijdens zijn Europese Bad-tour?
… Kim de break in haar carrière nam om zich aan haar kinderen en tuinieren te wijden?
… de zangeres haar inmiddels ex- man leerde kennen toen ze samen in de musical ‘Tommy’ speelden?
… Kim eigenlijk geboren werd als Kim Smith en de artiestennaam van haar vader adopteerde?
… Kim ook prijzen won voor haar tuinierwerk?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →