KEN Mode + Fange

Canadese metallic hardcore met invloeden van Melvins, Converge en BOTCH
wo 11 okt 2023
Stage 2
€ 21,50
Deuren: 20:00
Start: 20:30
Vorig evenement

Kill Everyone Now mode a.k.a KEN mode is de belichaming van een manische fusie van metal, hardcore en noise rock. Met hun nieuwste album, “NULL”, ontketent KEN mode een sonische aanval die de essentie van mentale ineenstorting en radeloosheid omvat, een directe reactie op de collectieve ervaringen van de afgelopen twee en een half jaar.

KEN mode ontstond in de vroege jaren 2000 te midden van de piek van chaotische hardcore en verwierf al snel underground bekendheid met een reeks veelgeprezen platen in de jaren 2010. Door samen te werken met invloedrijke producers zoals Kurt Ballou (Converge), Matt Bayles (Botch, Isis), Steve Albini (Nirvana, The Jesus Lizard) en Andrew Schneider (Unsane, Cave In), smeedden ze hun kenmerkende geluid.

Geïnspireerd door de wanhopige noise en industriële geluiden van de jaren ’80 en ’90, die doen denken aan Swans, Einsturzende Neubauten en zelfs Nine Inch Nails, doordrenkt de band op NULL hun toch al puntige hardcore met een verhoogd gevoel van woede. Denk aan Melvins en Today Is The Day die Converge en Botch ontmoeten, resulterend in hun eigen ‘extreme noise rock’ muziek. Gewapend met krachtig nieuw materiaal in het nieuwe decennium, staat de KEN mode klaar om de troon te bestijgen als een van de leidende krachten in de luidruchtigste subgenres van metal en hardcore.

 

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website
Fange

Support

Fange

Geboren uit gedeelde obsessies voor grimmige esthetiek, gedurfde bewegingen en ongemakkelijke geluiden, is de muziek van FANGE sinds hun oprichting in 2013 nooit gestopt met evolueren, waarbij hun sludge-wortels werden getransfigureerd met death metal en industriële invloeden.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →