Kataklysm + Fleshgod Apocalypse + Stillbirth

EUROPE vs. GOLIATH
za 24 feb 2024
Stage 1
€ 30,50
Deuren: 19:00
Start: 19:30

Death metal gigant Kataklysm is terug! Met hun 15e studioalbum, “Goliath,” zijn ze klaar om te bewijzen waarom ze de onbetwiste reuzen van het genre zijn. Met bijna drie decennia aan ervaring zullen ze je meeslepen in een draaikolk van verpletterende riffs, donderende drums en meedogenloze vocalen. Met Fleshgod Apocalypse en Stillbirth als supports is dit een death metal package waar je U tegen kan zeggen.

Niet veel bands hebben bereikt wat Kataklysm heeft bereikt in de loop van hun lange en rigoureuze carrière, maar wat hen echt onderscheidt van de massa is het bekijken van de wereld door eerlijke ogen en het creëren van het perfecte muzikale landschap om het te beschrijven. Met dit nieuwe album geeft Kataklysm een onschuldig maar agressief album in een tijd van zoveel onzekerheid.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website
Fleshgod Apocalypse

Support

Fleshgod Apocalypse

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Kataklysm heeft al eerder in Patronaat gestaan tijdens de MTV Headbangers Ball!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →