Grote evenementafbeelding: Jungle By Night • Rapa Nui

Jungle By Night • Rapa Nui

Samenspel tussen blazers en percussie waarbij dansen een must is
za 24 sep 2022
Rapa Nui
€ 26,00
Deuren: 17:00
Start: 18:30
Vorig evenement

Op naar het strand, want op zaterdag 24 september presenteren Patronaat en Rapa Nui Jungle By Night op het buitenpodium van de Zandvoortse strandtent.

Het begon allemaal ooit in 2009 toen een groep vrienden en familie in Amsterdam samen kwam op muziek te gaan maken. Ze begonnen een band waar vocalen eens niet centraal stonden maar het samenspel tussen blazers en percussie en Jungle By Night was geboren.

Inmiddels heeft het negental al zes albums op hun naam staan, waarvan de laatste, ‘<< Algorhythm >>’, vorig jaar herfst verscheen. Hierop komen hun passie, vriendschap en invloeden uit krautrock, dance, jazz en techno samen op een analoge compositie die maar 1 doel heeft: je in een trance brengen en je te laten dansen!

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

Website Rapa Nui
Let op! Dit concert vindt plaats in Rapa Nui, Boulevard Barnaart 27, Zandvoort. Het podium is buiten en het publieksgedeelte is niet overdekt. Patronaat en Rapa Nui behouden zich het recht zich het concert van tevoren af te lassen indien de weersomstandigheden zeer ongunstig zijn en de artiest niet in staat is op te treden, om zo de veiligheid van publiek, personeel en artiest te waarborgen. In dit geval zal er ofwel een nieuwe datum gezocht worden, of restitutie voor de ticketkopers plaats vinden.


Bezoek de website

Support

Edgar Ramiro

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… wist je dat Sonny Groeneveld, Pyke Pasman en Peter Peskens ook in de ritmesectie van de psychedelische band The Mysterons zitten?
… Gino Groeneveld ook deel uitmaakt van Altın Gün, die een maandje eerder bij Rapa Nui spelen?
… de groep hun 10-jarig jubileum in een uitverkocht Carré vierde?
… de groep een eerbetoon mocht geven aan Fela Kuti dat erg gewaardeerd werd door zijn zoon Seun Kuti?

Onze favoriete tracks

" width="100%" height="352" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media">

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →