Grote evenementafbeelding: Julian Sas

Julian Sas

Bluesrocker van ongekende klasse, terug in Patronaat!
vr 9 jun 2023
Stage 2
€ 22,50
Deuren: 19:45
Start: 20:30
Vorig evenement

Onvervalste bluesrocker Julian Sas keert terug naar Haarlem met een nieuw album, hervonden energie, talloze verhalen en diep gevoel die hij stuk voor stuk met verve uit zijn gitaar trekt. Blues van de bovenste plank!

‘ELECTRACOUSTIC’ heet de elfde plaat van Julian Sas, en deze kwam niet zonder slag of stoot tot wording. Na een leven vol touren, optreden en musiceren kwam dat met de pandemie allemaal tot een halt. ‘Een vreselijke tijd, een nachtmerrie’, gedenkt Sas zelf. Maar een muzikant doet wat het muzikant het beste doet, namelijk muziek maken. En dus kropen Julian Sas en zijn muzikanten weer de studio in, ontdekten nieuwe riffs en melodieën en staan nu klaar om Patronaat opnieuw plat te spelen met de beste bluesrock die ze hebben.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

... Julian Sas zijn elfde plaat opnam in Spakenburg?
... Julian Sas ooit in Patronaat een live DVD heeft geschoten?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →