Julia Sabaté + Keenan Mundane

Spaanstalige pop met passie, gevoel en emotie
zo 30 apr 2023
Stage 3
€ 12,00
Deuren: 20:00
Start: 20:30
Vorig evenement

Julia Sabaté pakt je hand vast en neemt je mee op reis door passie, emotie en gevoelens. Geworteld in een klein stadje in Nederland maar met wortels in Spanje, is ze op avontuur om haar Spaanse afkomst na te streven door middel van haar muziek. Begeleid door haar gevoelens, herinneringen en verhalen creëert ze tracks die pop en elektronisch gebaseerd met hints van hiphop.

De zangeres heeft in 2022 eerder shows gespeeld op o.a Tivoli ‘No Man’s Land’, Melkweg ‘Muzikanten Nacht’, AFAS ‘After
show’ en Paradiso ‘Muziekcafé.

Deze show is mede mogelijk gemaakt door de Popkanjers programmeringsregeling van NH Pop en het Prins Bernhard Cultuurfonds Noord Holland.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Keenan Mundane

Support

Keenan Mundane

Keenan Mundane is het gloednieuwe hiphop project van Wesley Fransen. Eerder maakte hij al instrumentale hiphop onder de naam we.aselly. Toen hij besloot er ook vocals aan toe te voegen ontstond de rapper Keenan Mundane in de eerste lockdown in 2020. Vanuit een bepaalde noodzaak en liefde voor hiphop bracht Keenan in 2021 zijn eerste mixtape uit: Treasures of the Mundane; volledig zelf geschreven, geproduceerd en gemixt. Je kunt Wesley ook kennen van de bubble-grungeband TAPE TOY

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Julia studeerde klassiek viool aan de Jong Talent Klas van het Conservatorium te Zwolle.
Naast componeren houdt Julia zich bezig met song writing en producing.

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →