Grote evenementafbeelding: Verplaatst: Jools Holland • Philharmonie

Verplaatst: Jools Holland • Philharmonie

Dit concert wordt uitgesteld naar 9 maart 2023. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.
wo 9 mrt 2022
Philharmonie
€ 48,00
Deuren: 19:30
Start: 19:30
Vorig evenement

Dit concert wordt uitgesteld naar de nieuwe datum 9 maart 2023. Alle kaartkopers ontvangen hierover persoonlijk bericht. We hopen je te zien op de nieuwe datum!

Statement: The show of Jools Holland in Philharmonie on March 9th 2022 has been postponed due to current COVID19 restrictions. The new date of the show is Thursday, March 9th 2023. All tickets will remain valid for this show. A statement on behalf of Patronaat & Jools Holland: “We are very sorry to postpone this show once again – unfortunately it is not possible at this point to go ahead, but we are very looking forward to the new date in 2023. We hope to see you there.”

Samen met de Philharmonie presenteert Patronaat de wereldberoemde bandleider, pianist en tv-presentator Jools Holland.

Van het spelen in pubs aan de East End-haven als tiener tot het leiden van zijn eigen Rythm n’ Blues orkest , het verkopen van miljoenen platen en het presenteren van zijn eigen tv-programma ‘Later… With Jools Holland’ op BBC2, het is zijn passie voor muziek die Holland tot een van de meest prominente namen in de scene heeft gemaakt. Hij heeft platen opgenomen met een keur aan artiesten zoals Eric Clapton, George Harrison en Luther Vandross, Sting, BB King en Paul Weller. Een studiocarrière die ooit begon met punk band Wayne County and the Electric Chairs.

Let op: Roland Gift, die zou meekomen op deze tour, heeft helaas afgezegd.

LET OP: deze show vindt niet plaats in Patronaat, maar in Philharmonie Haarlem. Adres: Lange Begijnestraat 11, Haarlem.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

Kijk voor alle informatie over de locatie, parkeren, bereikbaarheid en toegankelijkheid op www.theater-haarlem.nl. Dit is een seated show. In Philharmonie hanteren wij vrije zitplekken. Het is niet mogelijk een stoel te reserveren.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Holland is officier in de Orde van het Britse Rijk.
Holland brak door als lid van de band Squeeze, die opgericht werd in maart 1974. Holland speelde de keyboards in de band.
In oktober 2007 kwam Hollands autobiografie uit, Barefaced Lies & Boogie-Woogie Boasts.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →