Grote evenementafbeelding: Jonathan Jeremiah – Extra Show • Caprera

Jonathan Jeremiah – Extra Show • Caprera

Extra show van de Londense singer-songwriter in Openluchttheater Caprera
wo 23 aug 2023
Caprera
Deuren: 19:00
Start: 19:00
Vorig evenement

In verband met het succes van de show van Jonathan Jeremiah op donderdag 24 augustus is dit een extra show.

De nummers van Londense singer-songwriter Jonathan Jeremiah klinken alsof ze uit een ander tijdperk komen, maar zijn muziek is verre van ouderwets. Hij overbrugt met gemak de kloof tussen de Engelse Folk van Cat Stevens en soul in de stijl van Bill Withers in het hedendaagse muzieklandschap. Soms weelderig swingend, soms minimalistisch relaxed, maar altijd melodieus. Op zijn vijfde plaat ‘Horsepower For The Streets’, opgenomen in de Bethlehemkerk in Amsterdam, laat hij opnieuw horen wat voor enorm talent hij in huis heeft.

Jonathan Jeremiah is een absolute crooner die blue-eyed soul presenteert met de nonchalance en vaardigheid van een muzikant die op 14-jarige leeftijd voor het eerst op het podium verscheen. Sinds hij in 2011 ‘A Solitary Man’ uitbracht, wordt Jeremiah vergeleken met iconische artiesten als Scott Walker, Serge Gainsbourg en Terry Callier. De helderheid van zijn muziek trekt de luisteraar het landschap in dat hij zo gedetailleerd schildert, terwijl hij tegelijkertijd veel aan de verbeelding overlaat. Met een show in Openluchttheater Caprera deze zomer neemt hij ons in een perfecte setting mee op een reis door zijn muzikale wereld.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een bezoekersmail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Zijn nieuwe album heeft hij samen met een 20-koppig strijkorkest opgenomen in een kerk in Amsterdam.
Jonathan werkte op zijn 16de als beveiliger bij de Wembley Arena om met het geld studiomuzikanten te betalen voor zijn debuutalbum.
Jonathan was op jonge leeftijd aanvankelijk niet blij toen zijn stem laag werd. Destijds wilde iedereen namelijk klinken als Nick Drake.

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →