Joey Valence & Brae

Boombap-hip hop van de bovenste plank uit de ondergrond!
do 8 jun 2023
Stage 2
€ 19,00
Deuren: 20:00
Start: 20:00
Vorig evenement

Wie zegt dat boombap verleden tijd is, heeft niet op zitten letten; Joey Valence & Brae bestormen de hiphopscene recht vanuit de underground met explosieve beats, creatieve bars en een sound die doet denken aan die sweet 90’s New York sound.

Multi-genre producer, vocalist en schrijver Joey Valence combineert classic breakbeat hiphop met boom bop, hardcore punk en andere alternatieve genres op een heerlijk verfrissende wijze. Combineer dit met lyrical talent Brae en je krijgt een high energy alternatieve hiphop act waarbij het springen geblazen is voor iedereen. Hiphop zoals je het in de mainstream nog maar weinig ziet, maar iedere head ongetwijfeld aan het bouncen krijgt.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →