Grote evenementafbeelding: Verplaatst: Jett Rebel: Pre-apocalypse Party Tour

Verplaatst: Jett Rebel: Pre-apocalypse Party Tour

Dit evenement is verplaatst naar vrijdag 17 juni 2022. Alle kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.
zo 27 feb 2022
Stage 1
€ 28,50
Deuren: 19:30
Start: 19:30
Vorig evenement

Door de huidige coronamaatregelen moet het concert van Jett Rebel op 27 februari worden verzet naar een nieuwe datum: 17 juni 2022. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht. We hopen je te zien op de nieuwe datum! Ook kaartkopers van de show op 24 september 2020 kunnen de kaarten behouden en krijgen hierover bericht.

Jett Rebel, avantgarde poprocker pur sang, zet 27 februari Patronaat ondersteboven met een nieuw album op zak, hitsingle Love Right Now en een hoopvolle knaldrang die je alleen maar kunt hebben na een jaar lang binnen te hebben moeten zitten.

Volgens de artiest hebben we met z’n allen liefde nodig, dus brengt hij dit maar al te graag naar Haarlem.  Jett Rebel laveert tussen zij die gewoon willen feesten terwijl de vergaat en zij die er nog iets aan proberen te doen. Voor het goed gevoel en het dansen, maar ook om dat luikje in je hoofd open te zetten waardoor je denkt: we hebben inderdaad een beetje liefde nodig.

Poprock van de hoogste plank met avantgarde funkinvloeden behoren vanaf het begin al bij de termen om Jett Rebel te omschrijven, naast tomeloze energie en passie die je zelden ziet. Ze hebben er immers ook een jaar op moeten wachten, dus reken maar dat de vonken eraf vliegen tijdens de Apocalypse Party Tour, vrijdag 24 september in Patronaat!

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →